Fujitsu ASYG09LMCE/AOYG09LMCE Compact oldalfali split klíma (2,5kW)

327 800 Ft

Elérhetőség: Raktáron
- +
Összehasonlítás Összehasonlítás

A Fujitsu COMPACT klíma sorozat

rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyeknek  köszönhetően a berendezések    biztosítják a gazdaságos működést és a legtöbb  kényelmi funkciót.

Stílusos kialakítás – megbízható és energiatakarékos működés

Powerful operation mode

Powerful operation mode – Gyorsan kell felfűteni, vagy lehűteni egy helyiséget? Nem probléma! A kompresszor 20 percen át a maximális teljesítményén üzemel, ezáltal nagyon gyorsan képes komfortos hőmérsékletűre fűteni/hűteni a helyiség levegőjét.

10°C HEAT

10 °C HEAT – Hosszabb időre elutazik és szeretne gondoskodni lakása fagyvédelméről úgy, hogy ne költsön rá vagyonokat? Jó lenne, ha nem kellene téliesíteni a nyaralót, de nem szeretne óriási fűtésszámlát? A 10 °C HEAT funkció nem engedi, hogy a helyiség hőmérséklete 10°C alá süllyedjen, amíg Ön távol tartózkodik.

Low noise

Kívül-belül csendes

A Fujitsu klímák halk működésüknek köszönhetően tökéletes megoldást jelentenek hálószobák klimatizálására is. A legtöbb modell beltéri egységének zajszintje 21 dBA, ami szinte észrevehetetlenül halk, a szél susogásánál hangosabb, a suttogásnál pedig halkabb.

Zajszint ábra

A szomszédját sem fogja zavarni – A Fujitsu klímaberendezéseket „low noise” módba kapcsolva 3 dB-lel csökkenthető a kültéri egység zajszintje.

24 órás programozható időzítés

24 órás programozható időzítés – Állítsa be, hogy mire hazaér, kellemes hőmérséklet várja! Fűtés akár -15°C külső hőmérséklet mellett

Működési tartomány ábra

Tápfeszültség

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

SEER

SCOP

Működési tartomány (fűtés)

Működési tartomány (hűtés)

Beltéri hangnyomásszint (min./köz./max.) v. (max.)/Kültéri hangnyomásszint

21/32/40/43 dB(A) / 45dB(A)

Hűtőközeg típusa

Wifi csatlakozási lehetőség

Energia osztály (hűtés)

Energia osztály (fűtés)

Gyártó

Fujitsu

Back to top