LG CL09R.N20 légcsatornázható beltéri egység (R32, 2,6 kW)

Multisplit alkalmazáshoz

172 720 Ft

Elérhetőség: Raktáron
- +
Összehasonlítás
Kategória:

LG légkondicionáló üzletág:


Az LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution teljes körű, épületgépészeti és energetikai megoldásokat nyújtó társaság, mely a termékek széles választékát kínálja a lakossági légkondicionálóktól, légkondicionáló rendszerektől kezdve a folyadékhűtőkön át az épületfelügyeleti rendszerekig világszerte.

Az innováció terén kifejtett kitartó erőfeszítéseinek köszönhetően, az LG légkondicionálói és energiamegtakarítási megoldásai igazi világelsővé tették a céget az épületgépészet terén.

Az LG Kutató – Fejlesztő Központja A kutatóközpontok figyelme az egyedülálló LG-technológia finomítására, illetve a versenyképesség növelésére fókuszál minden üzletágban. Ez egyben az állandó fejlődés mozgatórugója is.

Magas fokú energiahatékonyság
Az LG kiváló hatékonyságú, továbbfejlesztett, inverter technológiája erőteljes teljesítményt biztosít minimumra csökkentett energiafogyasztás mellett. Ezáltal a világ leghatékonyabb légkondicionáló-rendszerét képviseli. A különböző szűrőrendszerek és a porvédelem tisztítják a helység levegőjét. Amikor a légkondicionáló nem működik, úgy az automatikusan kiszárítja önmagát, így tiszta és száraz marad.

LG légcsatornázható beltéri jellemzői:

  • Csendes működés
  • Energiatakarékos működés
  • R32 Hűtőközeg
Tápfeszültség

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Wifi csatlakozási lehetőség

Működési tartomány (hűtés)

Működési tartomány (fűtés)

Nettó méretek (szél. x mag. x mély.)

900 x 190 x 700 mm

Hűtőközeg típusa

Hangnyomás szint

31/28/27 dB(A)

Statikus nyomás

0-50 Pa

Back to top