Az áruház használata

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A termékek megtekintésére egyszintű menüstruktúrát hoztunk létre, így a főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoportok kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes termékleírást kap. Itt választhat a termékek közül és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosárba a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőség

A keresési lehetőségek tekintetében egy gyorskereső funkciót alakítottunk ki, mely segítségével s vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön regisztráció nélkül, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A rendelés feladása során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A megrendelés leadása után rendszerünk egy automatikus visszaigazolást küld az Ön által megadott e-mail címre melyben tájékoztatjuk, hogy rendelési igényét rögzítettük. Ez követően Ügyfélszolgálatunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, mely során megrendelését visszaigazoljuk, egyeztetjük az Ön által megadott adatokat és tájékoztatjuk a kiszállítás időpontjáról.

Amennyiben az áruházban történő böngészés, illetve a rendelés feladása során technikai információkra van szüksége, úgy elérhetőségeink valamelyikén rendelkezésére állunk.

Vélemény, hozzászólás?