Rólunk

Üdvözlöm a DEKLIMA oldalán!

 

Vállalkozásunk a Debreceni Klímatechnika Kft, a DEKLIMA Szerviz Kft és a DEKLIMA Rent Kft által alkotott cégcsoport, mely cégek a lokális piac egyik meghatározó és legdinamikusabban fejlődő szervezetei a hűtés-, és klímatechnika értékesítés, valamint kivitelezés tekintetében. Cégcsoportunk működése és dinamikus fejlődése során elértük, hogy stabil ügyfélkörre, technikai és anyagi háttérre tettünk szert.

Tevékenységünk fő profilja hűtés- és klímatechnika értékesítés, valamint szerviz. Lakossági és ipari hűtés- és klímatechnikai berendezések, folyadékhűtők, hőszivattyúk telepítése, üzembe helyezése, karbantartása és üzemeltetése. Ehhez minden igényt kielégítő felszerelt szervizautókkal, szakképzett, kék kártyával rendelkező szerelőcsapatokkal, lakossági és ipari szegmensben szerzett tapasztalattal, felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Törekvés ügyfeleinkkel és partnereinkkel való jó emberi kapcsolatok kialakítására, érdeklődés és elhivatottság a szakma iránt, kemény és kitartó munkavégzés, valamint a folyamatosan jobbra való törekvés az, mely bennünket megkülönböztet. Remélem, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit már több ezer elégedett ügyfelünk és jó szívvel ajánlja vállalkozásainkat barátainak, ismerőseinek.

Debreceni Zsolt
Ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?