Rólunk

Üdvözlöm a Debreceni Klímatechnika Kft oldalán!

Ha már idáig eljutott biztos lehet benne, hogy jó úton jár.

Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket. A DEKLIMA a lokális piac egyik meghatározó és legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a hűtés-, és klímatechnika értékesítés, valamint kivitelezés tekintetében. Vállalkozásunk működése és dinamikus fejlődése révén elértük, hogy stabil ügyfélkörre, technikai és anyagi háttérre tegyünk szert.

Bízunk benne, hogy webáruházunk színvonala és áttekinthetősége elnyeri tetszését, könnyedén megtalálja benne a keresett terméket. Amennyiben oldalunk böngészése során segítségre volna szüksége forduljon hozzánk bizalommal, hiszen közös érdekünk az Ön számára legoptimálisabb készülék kiválasztása.

Szolgáltatásunk a komplett hűtés-, és klímatechnikai rendszerek tervezésétől, a berendezések értékesítésén át a kiveitelezés mellett azok utógondozásra egyaránt kiterjed. Legyen szó karbantartásról, szervízelésről vagy fejlesztésről, ránk számíthat! Célunk, hogy minden ügyfelünk részére személyre szabottan, a számára legkedvezőbb megoldást kínáljuk.

Cégünk Debrecenben és környékén a legnagyobb gondossággal, határtalan odafigyeléssel és megkérdőjelezhetetlen munkaminőséggel áll ügyfelei rendelkezésére, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtva a magas szintű szaktudásunk, a legkorszerűbb gépek és szerszámok, valamint a legmodernebb technológiák alkalmazásával, így válva ügyfeleink megbízható és elismert partnerévé.

Törekvés ügyfeleinkkel és partnereinkkel való jó emberi kapcsolatok kialakítására, érdeklődés és elhivatottság a szakma iránt, kemény és kitartó munkavégzés, valamint a folyamatosan jobbra való törekvés az, mely bennünket megkülönböztet.

Remélem, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit már több száz elégedett ügyfelünk, és jó szívvel ajánlja cégünket barátainak, ismerőseinek!

Debreceni Zsolt
Ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?