LG

LG GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

LG klíma berendezésekre vonatkozó garancia: 3 év.

Feltétele: Évi minimum egyszeri szakember által végzett (számlával / munkalappal igazolt) karbantartás, és a vásárlást igazoló számla.

Javítási igény bejelentése:  LG internetes oldalán lehetséges.

 A termékre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 6:157 – 6:174§§, valamint a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet és a mindenkor hatályos, a jótállási és szavatossági igények intézéséről szóló rendelet alapján kötelező jótállást (egy év) az ott meghatározott, illetve további önként vállalt jótállást vállalunk, a jótállási jegyben meghatározott feltételekkel. A gyártó (importőr) által biztosított jótállás a fogyasztót jogszabályból eredő jogait (kellékszavatosság, termékszavatosság, kötelező jótállás) nem érinti, és nem korlátozza.

Mind a kötelező és önként vállalt jótállás, mind a kellékszavatosság esetén annak kötelezettje (akinél az igény érvényesíthető) a termék jótállási jegyen feltüntetett forgalmazója.

LG klímaberendezésekre: 1 év kötelező jótállás, és további 2 év.

Az LG 10 év garanciát nyújt minden Magyarországon vásárolt LG Mono-split Inverteres légkondicionáló kompresszorára 2015.június 15-től.

Vélemény, hozzászólás?