Midea/ MDV

 

Kiterjesztett garancia esetén az alap 1 év garancia mellé + 4 ÉV EXTRA GARANCIÁT tud érvényesíteni (csak a Midea és MDV oldalfali lakossági monosplit készülékekre), ezen felül a Midea nem lakossági jellegű készülékeire is érvényesíthető kiterjesztett garancia (+ 1, illetve 2 év formájában) a bizonyítottan a Planning & Trading Kft. hálózatából vásárolt készülékekre! A Midea párátlanító készülékekre 2015-től az alap 1 éves garancia idő érvényes, kiterjesztett garancia ezeknél a termékeknél nem érvényesíthető. A kiterjesztett garanciát csak az általunk meghatározott készülékekre lehet érvényesíteni, minden más termékünkre csak az általános 1 év garancia vehető igénybe!

A kiterjesztett garancia feltételei:

  1. A készülék importőre igazoltan a Planning & Trading Kft.
  2. A készülék *minimum évente egyszeri karbantartása a készülék üzembehelyezésétől számítva folyamatosan igazoltan megtörtént.

Két garancia hosszabbítás nem vonható össze!

*A készülékek évente egyszeri karbantartása általános esetben elegendő. Ettől el lehet térni, amennyiben a készülék üzembehelyezését végző szakember másképp rendelkezik (a felhasználás jellegét tekintve évente egynél több karbantartást javasol). A tájékoztatás nem teljeskörű, bővebb tájékoztatásért forduljon klímaszerelőjéhez bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?