Fujitsu ASYG12KXCA/AOYG12KXCA NocriaX split klíma (3,4kW)

1 050 800 Ft

Elérhetőség: Raktáron
- +
Összehasonlítás Összehasonlítás

Fujitsu NOCRIAX sorozat – Azoknak, akiknek fontos a rengeteg extra és az innovatív megoldások.

R32 hűtőközeg
Új, környezetbarát, alacsonyabb GWP (globális felmelegedési potenciál) értékű R32-es hűtöközeggel.
Kétoldali kiegészítő ventilátoregység
Kétoldali kiegészítő ventilátoregység – a dupla légvetőknek köszönhetően a berendezés különböző sebességű és hőmérsékletű kevert levegőt biztosít és kellemes komfortérzetet ad a helyiségben.
Mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő – az energiapazarlás ellen. A mozgásérzékelő észreveszi ha nem tartózkodnak a helyiségben, és lecsökkenti a készülék teljesítményét. Ha visszatérnek a helyiségbe a berendezés ismét visszaáll az eredetileg beállított üzemmódra.
Gazdaságos üzemmód
Gazdaságos üzemmód – ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.
Powerful operation mode
Powerful üzemmód – használata lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.
Temperálási funkció
Temperálási funkció – Nem szeretne vagyonokat költeni a lakása vagy nyaralója fagyvédelmére, akkor sem, ha hosszabb időn keresztül nincs ott? A 10 °C HEAT funkció nem engedi, hogy a helyiség hőmérséklete 10°C alá süllyedjen, amíg Ön távol tartózkodik.
Csendes üzemmód
Csendes üzemmód (kültéri egységen)
Automatikus hűtés-fűtés átváltás
Automatikus hűtés-fűtés átváltás – a berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
Négyirányú automatikus légterelés
Négyirányú automatikus légterelés – a légterelő lamellák komplex mozgása lehetővé teszi a légáram vízszintes és függőleges irányú automatikus terelését.
Automatikus ventilátor sebesség
Automatikus ventilátor sebesség – áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.
Éjszakai üzemmód
Éjszakai üzemmód
24 órás programozható időzítés
24 órás programozható időzítés – Állítsa be, hogy kellemes hőmérséklet várja, mikor hazatér!
Vezeték-nélküli LAN vezérlés (WIFI)
Vezeték-nélküli LAN vezérlés (WIFI) – a különleges Wifi adapter lehetővé teszi a légkondicionáló berendezés távoli vezérlését mobiltelefonról, tabletről vagy PC-ről.
Plazma légtisztítás
Plazma légtisztítás – ez egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a polleneket, baktériumokat, parányi porrészecskéket és kellemetlen szagokat. Mosható és könnyen tisztán tartható.
Automatikus szűrőtisztítás
Automatikus szűrőtisztítás
Tápfeszültség

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

SEER

SCOP

Működési tartomány (fűtés)

Működési tartomány (hűtés)

Beltéri hangnyomásszint (min./köz./max.) v. (max.)/Kültéri hangnyomásszint

46/42/38/28 dB(A) / 44 dB(A)

Hűtőközeg típusa

Wifi csatlakozási lehetőség

Energia osztály (hűtés)

Energia osztály (fűtés)

Ajánlott helyiség méret

Back to top