LG CQ09 inverteres konzol split klíma (2,6kW)

427 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron
- +
Összehasonlítás Összehasonlítás
Kategória:

LG légkondicionáló üzletág:


Az LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution teljes körű, épületgépészeti és energetikai megoldásokat nyújtó társaság, mely a termékek széles választékát kínálja a lakossági légkondicionálóktól, légkondicionáló rendszerektől kezdve a folyadékhűtőkön át az épületfelügyeleti rendszerekig világszerte.

Az innováció terén kifejtett kitartó erőfeszítéseinek köszönhetően, az LG légkondicionálói és energiamegtakarítási megoldásai igazi világelsővé tették a céget az épületgépészet terén.

Az LG Kutató – Fejlesztő Központja A kutatóközpontok figyelme az egyedülálló LG-technológia finomítására, illetve a versenyképesség növelésére fókuszál minden

üzletágban. Ez egyben az állandó fejlődés mozgatórugója is.

Magas fokú energiahatékonyság
Az LG kiváló hatékonyságú, továbbfejlesztett, inverter technológiája erőteljes teljesítményt biztosít minimumra csökkentett energiafogyasztás mellett. Ezáltal a világ leghatékonyabb légkondicionáló-rendszerét képviseli.

Termék jellemzői:

  • Energiatakarékos működés
  • Csendes működés
  • Vezetékes távszabályzó
  • Gyors padlófűtés
  • Magas fokú energiahatékonyság
  • R410A

A konzol beltéri egységeket kizárólag oldalfalra lehet felszerelni. Ez a kialakítás kifejezetten előnyös fűtés üzemmódban, hiszen ekkor a berendezés a meleg levegőt a kellemes hőelosztás érdekében a gép alján fújja ki, ezzel biztosítva a megfelelő komfortérzetet.

Tápfeszültség

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Wifi csatlakozási lehetőség

Hűtőközeg típusa

Hangteljesítményszint

38 dBA

Ajánlott helyiség méret

Nettó méretek (szél. x mag. x mély.)

700 x 600 x 210 mm

Back to top